به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین تحریری امروز (26 بهمن ماه) در دومین نشست، اساتید و مربیان اخلاق جامعة المصطفی که در سالن جلسات عارف حسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد اظهارداشت: افرادی که در جایگاه تدریس، یا استاد اخلاق در مراکز حوزوی مشغول هستند باید اخلاق را از خود شروع کنند.
وی افزود: انسان باید در حرکت های اخلاقی و عملی از تهذیب خود شروع کند تا موجب حرکت دیگران نیز باشد .
این استاد حوزه، با اشاره به زندگی آموزشی در خانواده ادامه داد: آموزه ها و معلومات دینی انسان دارای یک سطح نیست لذا باید تمام همت و تلاش خودمان را برای یک زندگی متربیانه و انتقال آموزهها، به کار بندیم.
حجت الاسلام والمسلمین تحریری خاطرنشان کرد: تلاش و کوشش برای فراگیری ادب و اخلاق موجب می شود که انسان از سکون خارج شود .
وی تصریح کرد : علو مرتبه در نزد استاید اخلاق وجود دارد، لذا باید مطالب اخلاقی با تخصص های خاص به طلاب بیان شود که آنها را به اخلاق حسنه رهنمون سازد .
این استاد حوزه افزود: تصور این که اساتید اخلاق موجود برای برآورده ساختن نیاز های اخلاقی طلاب کافی هستند این حرف اشتباه است چرا که باید برای تربیت طلاب مهذب به اخلاق حسنه بیش از این اساتید برجسته اخلاق داشته باشیم .
حجت الاسلام والمسلمین تحریری با اشاره به حکمت 82 نهج البلاغه افزود: مولای متقیان محورهای تعلیم و تربیت را به خوبی تشریح کرده که همه باید متخلق به اخلاق باشیم .
وی افزود: امید به پروردگار،نقش مهمی در تربیت و پیشبرد اخلاقی انسان دارد لذا نباید انسان، صرفا امید و تکیه خود را به آموخته ها و فعالیت های علمی داشته باشد .